Zambeste natural cu implanturi ceramice.

Implantologia este o specialitate chirurgicala care are rolul de a inlocui dintii lipsa sau grav deteriorati din cauza cariilor, accidentarilor sau bolii parodontale. Datorita progreselor stiintifice galopante, medicina dentara poate imbunatatii considerabil confortul si aspectul oamenilor.

Imaginea poate fi pastrata sau mult imbunatatita cu ajutorul implantologiei care poate fi considerata ”regina” stomatologiei.

Implanturile ceramice reprezinta cea mai noua descoperire in domeniul esteticii dentare. In ciuda faptului ca implantul dentar din titan a fost considerat standardul in implantologia orala, cautarea unor alternative a devenit din ce in ce mai raspandita. Din motive legate de standardele estetice si din cauza incidentei tot mai mari in privinta alergiilor la titan, oamenii de stiinta au propus folosirea altor materiale, precum ceramice, pentru a crea un implant dentar total de calitate.
Un alt beneficiu este ca implanturile ceramice sunt create dintr-o singura bucata.

Nu exista riscul ca o nuanta metalica sau o culoare inchisa sa apara pe linia gingiei, lucru care se poate intampla in cazul implanturilor dentare metalice. In plus, nu exista riscul de conductivitate termica (acest material nu transmite caldura) si nu exista nici posibilitatea de coroziune; este cel mai biocompatibil material in industria implanturilor dentare si arata ca un dinte natural, rezultatul final fiind superior.